Volg ons ook op

Wil je telefonisch verder geholpen worden? Bel nu 011 49 46 49

Een huisuitbreiding zonder zorgen.

Een veranda is zonder twijfel de meest efficiënte om uw woning uit te breiden. Het vergt echter wel een stevige constructie, daarom dat wij voor aluminium kiezen. Het is niet enkel stevig en licht, daarbovenop is het ook nog veelzijdig.
Onze veranda’s zorgen ervoor dat uw huis niet alleen een monetaire meerwaarde krijgen maar ook een esthetische meerwaarde.

Een tijdloze investering

Een veranda is een zeer duurzame en rendabele investering, zeker als het om een aluminium veranda gaat. Zo’n veranda vergt relatief weinig onderhoud om er prachtig uit te zien. De kleuropties zijn vrijwel oneindig en uw veranda zal over 20 jaar nog steeds in de mode zijn. Maar de grootste troef is dat u kan genieten van een bijkomende volledig geïsoleerde ruimte.

Volledig gepersonaliseerd

Na onze intakegesprekken zijn uw wensen volledig duidelijk voor ons en kunnen we aan de slag met het voorbereidend werk. Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw veranda naadloos in uw huis opgaat. U krijgt als het ware een extra leefruimte met veel natuurlijk licht en alle opties waar u van kan dromen.

Is uw interesse gewekt?

Neem vandaag nog contact met ons op! Onze experts komen graag langs en maken een offerte op maat klaar.
Als extra troef biedt D&C vijf jaar garantie tegen breken of barsten van de dakplaten.

Gratis prijsberekening
voor veranda’s!

Bent u geïnteresseerd in onze veranda’s? Neem dan een minuutje de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen op maat. Deze is gratis en u hangt nergens aan vast.