Volg ons ook op

Wil je telefonisch verder geholpen worden? Bel nu 011 49 46 49

Pergola’s

Droomt u er ook van om het hele jaar door te kunnen genieten van uw terras? Dan zijn onze pergola’s de perfecte oplossing. U kan kiezen uit talloze kleuren en materialen die passen bij uw smaak.

Veranda’s

Breidt uw woning uit door een prachtige veranda te laten plaatsen. Binnen onze veranda’s bent u beschermd van weer en wind, zo kan u zorgeloos genieten van een geheel nieuwe leefruimte.

Schuifwanden

Wilt u net dat beetje extra privacy voor uw pergola? Dan zijn schuifwanden de geknipte manier om dit te realiseren. U kan kiezen uit een glazen of polycarbonaat schuifwand, wij komen deze met veel plezier monteren.

Deurluifels

Uw woning zal er nog unieker uitzien dankzij onze deurluifels. Ze zijn niet enkel mooi maar daarbovenop bieden ze de ideale bescherming tegen allerlei neerslag. Zo blijft uw deur altijd droog.

Vrijstaande overkapping

Voor wie wat extra ruimte in de tuin heeft raden wij een vrijstaande overkapping aan. Zo’n overkapping is een grote meerwaarde voor uw woning alsook een uniek stuk architectuur waar u het hele jaar door van kan genieten.

Strakke carport overkappingen

Een goede carport beschermt uw wagen tegen wisselvallige weersomstandigheden. De wagen wordt afgeschermd van regen, sneeuw en zelfs van de felle zonnestralen die uw lak beschadigen.

Aluminium wandpanelen

Ontdek de perfect passende aluminium wanden van D&C Terrasoverkappingen en geniet van privacy, bescherming tegen wind en regen, en gezellige avonden in uw buitenruimte. Kies voor functionaliteit en elegantie met onze diverse kleurvariaties en hoogwaardige wandpanelen. Transformeer uw veranda naar een oase van rust waar u zorgeloos kunt genieten van het buitenleven.

Offerteaanvraag

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan een minuutje de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen op maat. Deze is gratis en u hangt nergens aan vast.