Volg ons ook op

Wil je telefonisch verder geholpen worden? Bel nu 011 49 46 49

Zo vader, zo zoon

Voor kwalitatieve , mooie en gezellige overkappingen doet u best beroep op een ervaren en betrouwbare partner. D&C Terrasoverkapping specialiseert zich sinds 2016 is alles wat betreft overkappingen. Reikend van terrasoverkappingen en veranda’s tot pergola’s en carports, dit doorheen heel België.

Wij zijn gestart als een klein familiebedrijf opgericht door vader en zoon maar ondertussen doet onze naam de ronde doorheen het land. Onze honderden 5-sterren recensies kunnen dit beamen. De reden waarom mensen voor ons kiezen is geheel te danken aan onze warme aanpak. Wij weten maar al te goed wat de waarde is van familie en hoe belangrijk het is om samen tijd te kunnen doorbrengen. Onze terrasoverkappingen zijn het geknipte ontspanningsoord voor onvergetelijke familiemomenten. Denk maar aan de talloze zonnige zomerdagen die u hier zult doorbrengen of gezellige winteravonden waar u in alle warmte van de sfeer kan genieten. Onvergetelijke filmavonden, uitgebreide barbecues en alle herinneringen die u zult overhouden aan uw prachtige terrasoverkapping.

Dit is waarom wij ons werk zo graag doen en onze klanten voelen dit ook aan. We willen u de allerbeste ervaring geven die u voor altijd met u mee zult dragen.

Wij staan u graag te woord.

Wilt u graag persoonlijk kennis maken met ons? Neem dan even contact met ons op en wij zullen u met veel plezier verder helpen.

Gratis prijsberekening
voor carports!

Bent u geïnteresseerd in onze carports? Neem dan een minuutje de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen op maat. Deze is gratis en u hangt nergens aan vast.