Volg ons ook op

Wil je telefonisch verder geholpen worden? Bel nu 011 49 46 49

Gemakkelijke toegang tot uw auto

Wij krijgen op regelmatige basis te maken met neerslag, soms zo hevig dat bij het openen van de deur wat water naar komt. Hier komen onze deurluifels goed van pas. Ze besparen u een hoop onnodige ellende en maken uw gevel ook nog eens aantrekkelijker.

Een simpele maar aantrekkelijke keuze

Elke woning kan wat bijkomende verfraaiing gebruiken. Zo’n deurluifel is de geknipte manier om dit te verwezenlijken. U krijgt de keuze uit een groot aantal modellen en stijlen. Houdt u van een moderne look? Kies dan voor rechte deurluifels die uw woning mooi accentueren. Voor een meer traditionele uitstraling kunt u best kiezen voor een gebogen deurluifel.

Enkel het beste materiaal

Een deurluifel krijgt redelijk wat te verduren. Dat is natuurlijk waarom u ze laat plaatsen in de eerste instantie. Bij D&C maken we enkel gebruik van de beste materialen voor onze deurluifels. Het frame wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium en het de dakplaten zijn van zeer sterk glas of polycarbonaat. Onze deurluifels garanderen u volledige bescherming tegen weersinvloeden.

Is uw interesse gewekt?

Neem vandaag nog contact met ons op! Onze experts komen graag langs en maken een offerte op maat klaar.
Als extra troef biedt D&C vijf jaar garantie tegen breken of barsten van de dakplaten.

Gratis prijsberekening
voor deurluifels!

Bent u geïnteresseerd in onze carports? Neem dan een minuutje de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen op maat. Deze is gratis en u hangt nergens aan vast.