Volg ons ook op

Wil je telefonisch verder geholpen worden? Bel nu 011 49 46 49

Geniet buiten met het comfort van binnen

U hoeft nooit meer naar binnen wanneer het koud wordt ’s avonds. U doet simpelweg de schuifdeuren dicht en u geniet verder van uw gezellige avond. Zo heeft u de mogelijkheid om het hele jaar non-stop te genieten van uw tuin.
Onze schuifwanden zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder sterke aluminium frames en krasbesteding kraakhelder glas.

Een upgrade voor uw terrasoverkapping

Glazen wanden of schuifwanden voegen een extra dimensie toe aan uw terrasoverkapping. Onze schuifwanden zijn ook perfect compatibel met al onze overkappingen, pergola’s en veranda’s. Zo heeft u steeds de optie om dit te laten toevoegen aan uw constructie. Schuifwanden of glazen wanden laten nog steeds evenveel licht binnen maar zonder dat u afhankelijk bent van het weer.

Alles is mogelijk

Omdat wij alles onder één dak aanbieden is het voor ons mogelijk om eindeloos veel mogelijkheden aan te bieden. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor dat deze op uiterst professionele manier worden gerealiseerd. De schuifdeuren worden zodanig geplaatst dat ze een harmonie vormen met uw overkapping, uw woning en alle accessoires die aanwezig zijn.

Is uw interesse gewekt?

Neem vandaag nog contact met ons op! Onze experts komen graag langs en maken een offerte op maat klaar.
Als extra troef biedt D&C vijf jaar garantie tegen breken of barsten van de dakplaten.

Gratis prijsberekening
voor schuifwanden!

Bent u geïnteresseerd in onze schuifwanden? Neem dan een minuutje de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen op maat. Deze is gratis en u hangt nergens aan vast.