Volg ons ook op

Wil je telefonisch verder geholpen worden? Bel nu 011 49 46 49

Strak design voor elke woning

Het design van D&C pergola’s is geïnspireerd door twee woorden, modern en veelzijdig. Het strakke ontwerp van elk onderdeel zorgt ervoor dat onze pergola’s zonder probleem bij elke woningstijl passen. Daarnaast zijn ze uitgerust met efficiënte afvoersystemen zodat u geen last heeft van regenwater.

Ontelbare opties mogelijk

Geen twee pergola’s zijn hetzelfde, dus daarom geven wij u de volledige vrijheid om uw pergola te personaliseren. Kies voor matte of transparante dakplaten, wanden of schuifdeuren, led-lichten en nog vele andere opties. Kortom, u heeft alle vrijheid om uw pergola volledig naar uw smaak samen te stellen.

Volledige beschutting, het hele jaar door

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk genieten van gezellige familiemomenten. Dankzij onze pergola’s kunt u met gerust hart familie-evenementen organiseren in de buitenlucht. De dakplaten van polycarbonaat bieden u volledige bescherming tegen regen en zelfs tegen het lawaai van de druppels. Dus zelfs een hevige stortbui kan uw mooie dag niet verstoren.

Is uw interesse gewekt?

Neem vandaag nog contact met ons op! Onze experts komen graag langs en maken een offerte op maat klaar.
Als extra troef biedt D&C vijf jaar garantie tegen breken of barsten van de dakplaten.

Gratis prijsberekening
voor pergola’s!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan een minuutje de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen op maat. Deze is gratis en u hangt nergens aan vast.